MM_june

ARTA DE A TRAI IN ECHILIBRU SI FERICIRE                   

Buddha spunea “Nu exista cale spre fericire. Fericirea este calea”. ESTI PREGATIT SA TRAIESTI O VIATA MAI BUNA?

 

 • Esti gata sa faci salturi cuantice in modul in care gandesti, simti, creezi, performezi si traiesti?
 • Esti dornic sa experimentezi cateva dintre transformarile cele mai rapide, profunde si de durata in cele mai importante arii de viata?
 • Vrei cu adevarat sa gasesti un mod de a atinge un nivel superior de performanta, productivitate, si succes general atat personal cat si profesional?
 • Te gandesti cu seriozitate sa scapi de orice forma de victimizare si mediocritate in viata ta si sa descoperi moduri noi de a-ti dezlantui potentialul, a-ti trai visurile si a adauga valoare oamenilor din jurul tau?

DA LA TOATE INTREBARILE MELE?

MINUNAT…pentru ca in curand voi reveni cu o nou editie online!

 

INTRODUCERE IN CELE 21 DE ZILE DE TRANSFORMARE

O OPORTUNITATE EXCELENTA PENTRU CEI CARE CRED

CA POT TRAI VIATA PE CARE SI-O DORESC SI NU CEA CARE TREBUIE

 

4 intalniri MasterClass – una in fiecare saptamana!

Imagineaza-ti o viata fara frici…

Imagineaza-ti o viata in care sa te scoli in fiecare dimineata puternic si focalizat….

Imagineaza-ti o viata plina de sanatate si fericire, o viata plina de frumusete, creativitate si pace…

Si zile in care simti ca nu traiesti doar pentru tine ci ca aduci valoare oamenilor din jurul tau…

In cei 8 + ani de zile de cand m-am dedicat complet dezvoltarii personale, din care aproape 7 ani am practicat coaching profesional, mi-am dat seama ca poti obtine o viata minunata mai simplu si mai rapid decat ti se spune de catre majoritatea din jurul tau.

Chiar vreau cu adevarat sa reusesti in viata.

Cred cu adevarat in potentialul tau si talentele tale.

Sunt convinsa ca te-ai nascut pentru a avea o viata minunata si plina de succes la nivel mental, fizic, financiar si spiritual.

Dar din pacate multi dintre noi ne lasam influentati de teama si indoieli care ne distrug visurile. Prea multi dintre noi se simt blocati si frustrati si fac lucruri de care ni s-a spus ca ne vor aduce succesul si fericirea, dar care in cea mai mai mare parte nu au functionat.Foarte multi oameni – prea multi – traiesc pe jumatate…acelasi an de 80 de ori si numesc asta viata.

Te rog sa iei in considerare faptul ca te-ai nascut cu Dreptul la Succes Maxim. Este starea ta naturala sa functionezi la potentialul tau cel mai inalt si sa fii fericit.

Dar inca din frageda copilarie lumea din jurul nostru ne invata sa ne fie teama, sa nu ne ridicam la potentialul nostru…sa ne resemnam si sa ne multumim cu un nivel mediocru.

Nu mai cumpara aceasta minciuna!

 

meriti 

DE CE AM CREAT ACEST PROGRAM?

Cea mai grea experienta din viata mea si in acelasi timp cea mai mare lectie pe care am primit-o mi-au indreptat pasii spre o viata mult mai buna si spre profesia pe care o practic din pasiune. Am invatat cat de mult conteaza mintea in tot ceea ce suntem si facem. Am invatat cum sa ma ajut de ea sa-mi cladesc o viata plina de bucurie si realizari. Am invatat de asemenea cum sa-mi mentin atat mintea cat si trupul si sufletul intr-o stare de sanatate si armonie.

Inspirata din experientele mele de viata, atat personale cat si profesionale, din tot ce am invatat in ultimii 8 + ani in care m-am dedicat complet dezvoltarii personale si nu mai putin profesiei de coach, am creat cu multa pasiune acest program care sa te ajute pe drumul implinirii tale.

Am pornit de la ideea că mintea este creatorul tuturor experiențelor noastre de viață

Numai prin antrenamentul ei reusim să devenim cine ne dorim cu adevărat, să realizăm ceea ce ne propunem, sa traim un prezent fericit. Este un tool fantastic atata timp cat o folosim – noi pe ea si nu ea pe noi.

Mintea proceseza fara intrerupere. Multi dintre noi se ingrijoreaza prea mult, se gandesc ori la trecut ori la ce ar putea sa se intample in viitor, creand tot felul de scenarii. Eu cred că mintea te poate duce deopotrivă în rai sau in iad, depinde ce o lasi să aleagă. Asadar este timpul sa invatam sa constientizam mai bine fiecare moment si astfel sa facem alegeri mai bune si sa obtinem rezultate mai bune.

Asa am inceput sa construiesc acest program luand in considerare cele mai importante lucruri care ne impiedica sa ne folosim potentialul la nivel personal/de sine si implicit profesional si moduri prin care le eliminam. Am considerat ca fiind benefic sa implementez pe langa orele de invatare intensiva si perioade de aplicare a celor invatate, si de aceea programul contine 4 MasterClass – unul pe saptamana – a cate 3 ore fiecare.

Te invit personal sa experimentezi acest program de MasterMind care-ti va REVOLUTIONA cu adevarat viata ta interioara. Te va ajuta sa imbunatatesti considerabil conditiile de viata pentru tine si familia ta. Te va inspira sa contribui la creerea unei lumi mai bune prin puterea + creativitatea + excelenta + contributia pe care le aduci

 

ITI OFER 21 DE ZILE DE TRANSFORMARE 

PENTRU A TE AJUTA SA CREEZI VIATA PE CARE TI-O DORESTI 

 

IN ACEASTA PERIOADA DE TRANSFORMARE VEI INVATA:

 • Obiceiuri zilnice ale oamenilor de top succes din lume 
 • Cum sa schimbi de la starea de blocaj si frustrare la una de bucurie
 • Metode prin care sa scapi de fricile care te blocheaza sa atingi succesul 
 • Idei prin care sa-ti aduci mind-setul de la nivelul mediocru la cel foarte pozitiv, astfel incat sa capeti curajul si increderea pentru a atinge obiective marete in scurt timp
 • Moduri prin care sa-ti antrenezi creierul pentru a fi focalizat asupra a ceea ce este cel mai important pentru tine, a-ti pastra starea de inspiratie in situatiile mai dificile si a nu-ti lasa atentia distrasa de tot felul de lucruri mai putin importante.
 • Metode pentru dublarea productivitatii
 • Identificarea celor mai importante obiective de viata si a misiunii tale
 • Metode pentru stabilirea echilibrului intre munca si viata personala.  

 

CONTINUTUL PROGRAMULUI 

 • Invinge fricile cele mai mari si autosabotorii
 • Strategii pentru dublarea productivitatii
 • Cum sa-ti transformi credintele de baza
 • Moduri prin care sa schimbi de la starea de blocaj la starea de bine. 
 • Strategii de success pentru a-ti dezvolta increderea in sine si autodisciplina
 • Tehnici si instrumente pentru a-ti dezlantui potentialul personal si trai visurile tale
 • Moduri in care cei foarte bogati si-au creat averea si cum poti sa-I modelezi 

 

IMPORTANT

Cele 21 de zile au la baza 12 ore de invatare intensiva (3 ore/saptamana) + aplicarea celor invatate. Stii foarte bine ca o idee fara actiune ramane doar o idee…deseori se transforma in deziluzie.

Voi reveni curand cu noi informatii!