COACHING PENTRU SUCCES

Intreabarea care se pune de obicei cand vine vorba despre coaching este:

 

“Este coaching-ul pentru cei care au probleme,

care nu obtin rezultatele dorite,

sau pentru oamenii de succes?”

 

Raspunsul pentru toti cei familiarizati cu coaching este ca poate sa se potriveasca in toate aceste situatii. Asadar, daca te afli in fata deciziei ca tu si /sau afacerea ta sa atinga culmea succesului, ai gasit locul potrivit.

La ce te poti astepta in urma unui program de coaching cu Irina Kuhlmann?

Irina ajuta oamenii cu care lucreaza sa identifice si sa elimine blocajele care-i impiedica sa-si foloseasca adevaratul potential, sa traiasca o viata plina de succes si implinire. In timpul sesiunilor de coaching ea  ghideaza clientii printr-un proces de constientizare profunda, descoperire de sine, setarea si atingerea obiectivelor.

A avea un coach este probabil cel mai direct si eficient mod pentru a-ti imbunatati rezultatele personale si profesionale. Marii sportivi si performeri ai lumii, toti au un coach care ii ajuta sa se conecteze la potentialul lor adevarat si TU ai acum oportunitatea de a avea ca coach pe Irina Kuhlmann. Afla mai multe informatii: +40 733266475 sau coaching@irinakuhlmann.com

 

Ce este coaching-ul si cand am nevoie de coaching?

Imaginează-ți o relație axată in totalitate pe tine si ce vrei tu cu viața ta. Este o relație menită sa te ajute să realizezi asta.

Coachingul este cea mai puternica relatie pe care o persoana o poate experimenta atunci cand face schimbari importante in viata sa. Este unică, pentru că nici o altă relatie din vietile noastre nu ofera un asa nivel de sprijin si incurajare.

A alege sa lucrezi cu un coach este o decizie majora. De unde stii ca vei beneficia cu adevarat dintr-un proces de coaching? Sunt multe moduri prin care poti afla raspunsul.

 

 

Ce este un coach?

Un coach excelent in viata ta este ca si cum ai avea un sistem GPS fixat pe traseul spre orice inseamna succes pentru tine.

Imagineaza-ti pe cineva care te asculta in loc doar sa te auda. Imagineaza-ti pe cineva care te ajuta ca constientizezi care sunt visurile si aspiratiile tale si te duce dincolo de acele limitari ce crezi ca te leaga de condițiile si cicumstanțle existente in viata ta si pe care vrei sa le schimbi.

Imaginează-ți o relatie cu cineva care te ajuta sa descoperi cine esti cu adevarat si cine doresti sa fii. Ce te face sa functionezi? Ce te pasioneaza? Care-ti sunt valorile? Care este ADNul personajului care esti?

Coachul este o persoana dedicata sa te ajute sa-ti clarifici obiectivele oferindu-ti instrumentele necesare ca sa actionezi si sa le duci la indeplinire. Te ajuta sa inveti din acele actiuni fara sa fii judecat.

Imagineaza-ti pe cineva care nu are altceva pe agenda decat dezvoltarea si succesul, cresterea potentialului tau atat pe plan professional si personal. Este cineva care iti va spune adevarul si iti va tine oglinda intr-un mediu sigur, grjuliu si fara prejudecati, unde, devenind constient de adevarul tau iti grabeste dezvoltarea proprie.

Imagineaza-ti pe cineva in viata ta care vede maretia adevaratei tale esente si care stie cat de mare poti ajunge si iti arata constant acea imagine intr-un spatiu in care esti ascultat fara judecata, iti este permis sa iti exprimi sentimentele fara teama, ridicularizare sau reprimare. Oare este cineva care sa te accepte ca fiind tu, fara sa aibe nevoie sa te analizeze?

Imagineaza-ti o relatie in care te eliberezi de temnita autolimitarii dezvoltarii personale care ti-a sabotat succesul in trecut acolo unde vocile autolimitarii sunt recunoscute pentru ceea ce sunt si in cele din urma sunt dezarmate, permitandu-i propriului tau potential nedezlantuit sa fie eliberat si utilizat.

Asa este sa ai un coach excelent in viata ta!

Acum te invit sa citesti despre   Procesul de coaching