Nina_site
 
 
 
 
 
   Cred că fiecare moment 
   din viața noastră
   are importanța lui: 
   nu pentru că nu stii 
   când se va termina,
   ci pentru că inveți 
   din fiecare experiență…

 

 

 

Sunt o persoană activă, dornică să invețe mereu si să se perfecționeze atât la nivel personal cât si profesional. Am crezut intotdeauna că având sănătate, voință si disciplină poți realiza cam tot ce-ți doresti. De-alungul vietii am descoperit ca mai exista un ingredient – cel mai important dintre toate – pasiunea pentru ceea ce-ti doresti.

Imi place să comunic cu oamenii si să cunosc cât mai multe despre ei. M-am intrebat deseori ce ne diferențiază pe unii de ceilalți? Care sunt motivele pentru care unii dintre noi ating succesul iar altii nu?

Ca fiecare dintre noi, am si eu frustrările si fricile mele si in acelasi timp speranțele, obiectivele si visurile mele. Am perioade bune si perioade in care ma incearca durerea adusa de diverse experiente. Am făcut alegeri foarte bune in viața mea dar si alegeri pe care atunci le-am considerat greseli mari, dar care s-au dovedit a fi indicatori importanti in calatoria vietii mele…

Am invățat din toate si stiu că merg mai departe in progres continuu, progres pe care mi-l măsor totdeauna cu mine insămi.

Cred că fiecare moment din viața noastră are importanța lui: nu pentru că nu stii când se va termina, ci pentru că inveți din fiecare experiență. 

 

Daca te intrebi ce mă califică pentru a fi coach-ul si mentorul tău poti vizita linkurile de mai jos:

 

Ce iți ofer in rolul meu de coach si mentor?

Entuziasm și Pasiune, Experiență de viață și în business, Pregătirea practică și profesională continuă, avand ca fundament dorinta de a ajuta oamenii sa avanseze in viata pe toate planurile si sa traiasca asa cum doresc ei si nu cum trebuie.

Una dintre cele mai mari bucurii pe care le am este să observ cum, prin procesul de coaching, oamenii construiesc relații  autentice atât cu ei insisi cât și cu cei din jur, devin mai încrezători în forțele proprii și se bucură de mai mult succes si implinire. 

Din punctul meu de vedere, coaching-ul este doar pentru cei care cred în resursele proprii – potentialul extraordinar pe care il au. De asemenea cred într-o viață mai bună, în performanță și succes. Este pentru cei care se angajează într-o creștere personală și profesională pentru a face o schimbare. Pentru ca indiferent ce obiective ai, cred că este important să ai un plan, multă disciplină și să actionezi! 

 

Si dacă ar fi să sumarizez…

Viziunea si misiunea mea este de a contribui la construirea unei lumi mai bune, pornind de la tine ca individ. Te voi ajuta să te descoperi și să manifești ceea ce ești și ceea ce îți dorești cu adevărat, să obții rezultate extraordinare în activitatea ta fizică, mentală, emotională și spirituală.

Abilitatea mea este de a te ghida în a deveni mai conștient de ceea ce esti si ce vrei cu adevărat si ce este potrivit să faci pentru a obține acest lucru. Să te înțelegi mai bine pe tine însuți cât și pe cei din jurul tău, să învingi obstacole, credințe limitative, emoții nedorite si să experimentezi mai multă bucurie –  o stare de resurse și productivitate.