EXPERIENTA PROFESIONALA

me_coach1

 

Executive Coach Management Coach Leadership Development Keynote Speaker

 

Practic coaching-ul de la sfârsitul anului 2010. Dezvoltasem deja o pasiune pentru această metodologie nouă, realizând impactul ei pozitiv și rapid asupra mea și a vieții mele.

La momentul actual ma bucur de expertiza si experienta capatate, atat ca om de business si leader intr-un mediu international cat si in urma celor peste 2.000 de ore de coaching practicate atat in tara cat si in strainatate. De asemenea am avut mai multe aparitii in emisiuni televizate si reviste si am tinut workshop-uri si programe de MasterMind pe diferite tematici.

Am diverse formari in Leadership, Coaching si NLP cu mentori de top din lume. Gasesti mai multe detalii aici: http://www.irinakuhlmann.com/formarile-insusite-si-mentorii-mei/

Prin programele mele de coaching ajut de cativa ani incoace oameni cu pozitii de top management si antreprenori sa-si insuseasca abilitatile unui leader de success – ca persoana si ca om de business. In acest mod ei ajung la rezultate extraordinare atat in viata profesionala cat si cea personala si nu mai putin la nivel de sine.

Printre serviciile oferite de mine, cele mai importante sunt:

  • Coaching 1:1 (individual): Performanta & Leadership Autentic
  • Team Coaching: Dezvoltarea echipei si a muncii in echipa
  • Programe Mastermind: Performanta & Leadership Coaching and Teaching
  • Team Buildings: Performanta & Leadership in organizatii

 

Fondator  Consultanta Business  Vanzari  Management & Leadership

 

Inainte de a profesa coaching m-am format ca om de business intr-un mediu international: danez – roman.

In ’90 m-am stabilit in Danemarca unde am locuit pana acum cativa ani. Acolo am urmat specializari in General Business si Export Consultancy.

In ’97am fondat compania proprie cu rolul de a facilita conexiuni de business si comert intre companii daneze si romanesti. Doi ani mai tarziu am inceput sa colaborez cu patronul firmei Royal Classic din Danemarca devenind dupa un timp unul dintre angajatii firmei.

Afacerea principala a companiei Royal Classic este turismul, avand in proprietate cateva castele si conace plasate in diferite locuri din Danemarca si transformate in hoteluri si restaurante de lux. In plus firma detine o subsidiara in Romania avand ca obiect de activitate productia de vinuri si export. Responsabilitatea mea principala a fost atat management si business development pentru aceasta firma cat si asigurarea unei colaborari productive si de succes intre cele doua culturi: romana si daneza. Inspirata si initiata in stilul de management si leadership danez, am coordonat activitatea intregii afaceri din romania, avand in subordine intreaga directiune si cei 200 de angajati la acea vreme.

In vara lui 2003 am renuntat la acest job si am plecat in Germania cu familia. Acolo am intrerupt activitatea profesionala datorita unor provocari pe plan de sanatate, care m-au determinat sa-mi indrept atentia spre dezvoltarea personala si sa merg pe calea ce m-a adus aici…unde ma aflu astazi.

 

DIN EXPERIENTA MEA DE VIATA…

 

Ca fiecare dintre noi, am si eu povestea mea. Voi împărtăsi cu voi doar partea care mi se pare relevantă…

Cu 27 de ani în urmă m-am stabilit în Danemarca unde am locuit pâna acum 7 ani, când am revenit în țară: nu definitiv, dar pentru o mare parte din timp. În toată această perioadă am învățat cât de importantă este atitudinea pe care o adopți față de tine însuți, de mediul în care trăiesti și de cei din jurul tău. Am învățat multe lucruri din cultura daneză și mi-a placut să le implementez în viața și în personalitatea mea.

Am cunoscut succesul, dar am avut și încercări/provocări atât pe plan personal, cât și profesional, context în care am realizat că deținem un potențial fantastic pe care îl putem folosi atât în situații de success, cât și în cele de eșec.

 

Turning Point…

Eram în punctul în care simțeam că atinsesem succesul dorit atât pe plan personal, cât și în carieră, când o problemă de sănătate, urmare unui accident, m-a pus față în față cu mine însămi și m-a determinat să-mi reevaluez viața, valorile, dorințele cele mai profunde și resursele.

În perioada de recuperare, care a durat mai bine de 3 ani, am învățat că este important să-ți păstrezi speranța și încrederea. Ziua de mâine îți poate aduce, deopotrivă, ceva minunat sau ceva rău. Un lucru este cert:  înveți nespus de mult din fiecare experiență pe care ți-o oferă viața. Uneori, o situație care  pare dezastruoasă pe moment, îți dezvăluie mai târziu resursele extraordinare pe care le ai și de care te poți folosi cu toată încrederea restul vieții.

În toata această perioadă mi-am dorit nespus să-mi recapăt sănătatea și să fac unele schimbări care să-mi aducă mai multă bucurie în viață și acea senzație specială de împlinire. În căutările mele am aflat despre Programarea Neurolingvistică, apoi despre Coaching, domenii care au început să mă pasioneze și în care am început diverse formări.

 

O noua directie…

Am hotărât că vreau să îmi îndrept cariera în această direcție, că vreau  să le ofer suport celor  care aspiră la rezultate mai bune, care caută succesul și își doresc o viață mult mai bună, cu mai mult sens.