PROGRAM MASTER MIND / TEAM BUILDING

 

De ce sa apelezi la un astfel de program?

Cultura organizationala a unei companii este ca radacina pentru un pom. Dacă ea este slabă, indiferent cât de bine arată pomul, la un vânt mai puternic el nu rezistă. De aceea este foarte important să fie luată cât mai mult în considerare.

Un studiu de ultima ora spune ca poti creste profitul afacerii tale cu 144% doar printr-un singur mod: lucrand cu cultura ei organizationala.

 

Prin dezvoltarea abilitatilor de leadership personale si profesionale

a celei mai importante resurse – angajatii - 

Programul MasterMind “Leadership, cheia succesului”

adauga valoare companiei tale

 

Este sustinut de Irina Kuhlmann si are ca tematica: leadership, leadership personal, dezvoltarea liderului autentic, obtine succesul in/cu echipa. Se adreseaza managerilor si directorilor.

 

Leadership

Este un program format din patru sau sase module adaptate nevoilor organizatiei. Unul sau mai multe module pot fi parte din Team Building. Beneficiile sunt diverse – in functie de subiectele abordate –  dar la nivel general participantii:

  • vor constientiza stadiul în care se află în acest moment în viața lor, atât profesional cât si personal, si stadiul pe care vor să-l atingă.
  • vor descoperi resurse pe care le au deja si pe care le pot folosi pentru a atinge stadiul dorit.
  • vor învăța tehnici care să-i ajute în leadership-ul personal si în atingerea obiectivelor lor si a echipei.
  • vor face alegeri mai bune pentru a deveni lideri autentici si avea mai mult succes atât individual  cât si impreună cu cei din echipă.

Programul este energizant, usor de ințeles si practic si are la baza ideea: 

 

Excelenta incepe prin leadership-ul personal

 

Programul aduce schimbări la nivel de:

  • mindset
  • încredere în sine, atitudine
  • comunicare, relații
  • productivitate, succes

 

Ce spun participantii…

 

mirona“Intalnirea cu Irina a avut loc intr-un moment in care eu aveam nevoie de o confirmare a faptului ca nu exista limite atunci cand iti doresti sa evadezi din spatiul tau de confort si sabotorii dau navala, ca nu exista o varsta optima pentru schimbari radicale, ca trebuie sa-ti descoperi potentialul ascuns pe care sa-l slefuiesti pentru a-i reda stralucirea diamantina si ca  departe de lumea dezlantuita TU esti capabil sa schimbi lucrurile pentru a-ti regasi echilibrul si a influenta lucrurile in bine. Cele 3 sesiuni de “Leadership-cheia succesului” petrecute impreuna au fost echivalentul unei masti de oxigen, am savurat momente pline de inspiratie si sinceritate. Irina este o persoana ce te farmeca cu prezenta si frumusetea sa interioara, o persoana care te inspira si te incarca cu energie pozitiva – multumesc Irina!”    Ing. Mirona BAGIUIANI, Director Programe Cooperari, General Turbo
 
 
rodica“Programul de MasterMind al Irinei este unul dintre cele mai bune produse de mind set pe care l-am vazut pana acum, care te invata cum sa gandesti singur si sa gasesti solutii eficiente pentru situatiile cu care te confrunti.
Irina este o persoana carismatica, deschisa, care vorbeste intr-un mod natural si direct din experienta proprie si nu din carti. Mesajele ei sunt ca niste seminte care ajung acolo unde trebuie si incoltesc foarte repede iar rezultatele incep sa se vada inca de la primele sesiuni. Multumim Irina!”    Rodica MESAROS, Regional Director of Human Resources at Ana Hotels
 
 
 

Doriti sa implementati programul si in compania dumneavoastra? 

Puteti sa ne contactati pentru mai multe detalii chiar astăzi la tel.: +40 733266475 sau e-mail: coaching@irinakuhlmann.com