LEADERSHIP COACHING

 

Inca din anul 1998 revista “Fortune” a investigat care este “numitorul comun” al celor mai admirate companii din America si a ajuns la urmatoarea concluzie:

 

” Adevarul este ca nu exista un factor anume 

care sa faca o companie vrednica de admirat, 

dar daca am fi fortati sa alegem unul, care ar face cea mai mare diferenta,

acela ar fi leadership-ul.” 

 

Daca aspiri sa fii un lider adevarat - leaderul autentic, da-mi voie sa impart cu tine acest gand: taria ta, importanta ta, starea ta de bine nu trebuie sa depinda de oamenii din jurul tau. Tu esti cel care ii inspira pe ei sa devina puternici si importanti, sa obtina rezultate fantastice.

Cheia pentru a deveni un leader excelent este ca mai intai TU sa devii o persoana excelenta. Pentru ca nu poti conduce pe altii daca nu te poti conduce pe tine.

 

 

Cum poti conduce intr-un mod autentic? Ce implica asta?

Nu exista un raspuns foarte usor la aceste intrebari, pentru ca inseamna foarte multe lucruri diferite si implica diverse skiluri, abilitati, actiuni si comportamente. Asemenea lucruri nu pot fi invatate din carti si seminarii. 

Ca sa poti conduce prin influenta trebuie sa-ti cunosti propriile capacitati, sa ai incredere in tine si creativitatea ta, iar felul in care te raportezi la ceilalti sa-i stimuleze, sa-i motiveze sa-i INSPIRE.

 

Leadership-ul autentic este o filozofie, o atitudine, o stare a mintii.

Tine de felul tau de a fi, de persoana care esti. Leaderii adevarati lucreaza continuu cu sine. 

 

Pentru a veni in ajutorul tau am creat Programul de Leadership Coaching:

 

THE QUANTUM LEADER – CONDU PRIN INFLUENTA

 

Programul are o durata de 12 saptamani si se adreseaza persoanelor care au pozitii executive in companii cat si antreprenorilor.

  
Programul te va ajuta:
  • Sa iei o atitudine ferma, sa devii un model de eficienta si productivitate, astfel incat sa nu mai experimentezi haosul si crizele care iti domina ziua.
  • Sa iti dezvolti curajul si increderea de a face ce iti spune focul tau interior si intuitia, de a lua deciziile corecte.
  • Sa descoperi calea armoniei interioare si a leadership-ului autentic, care inspira, influenteaza si motiveaza pe cei din jurul tau.
  • Sa constientizezi in primul rand ce iti doresti cu adevarat in viata, ce iti aduce implinirea mult dorita, astfel incat sa traiesti viata pe care o doresti si nu viata care trebuie.
  • Sa treci la actiune ca sa atingi ce iti doresti in viata

Programul aduce transformari profunde in viata celor care il urmeaza. 

Aplica chiar ACUM pentru sansa de a-ti transforma cariera si viata in mai bine, pentru a-ti folosi potentialul ca un lider autentic.

rezerva

Odata ce ti-ai trimis aplicatia, o voi analiza si apoi te voi programa la Sesiunea GRATUITA de Coaching 1 la 1 “Devino un leader autentic” in care sa discutam despre obiectivele tale si posibilitatea de a intra in acest program.

 

Asadar, daca esti o persoana determinata, care vrea cu adevarat sa escaladeze muntii realizarii si implinirii personale si profesionale – odata pentru totdeauna – nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ma!

 

Irina-

 

Un mesaj pentru tine…

Inspirata de provocarile si experientele neasteptate din viata mea, sunt devotata sa ajut oamenii sa depaseasca tot felul de blocaje alimentate de confort sau de teama de a-si raspunde la intrebari ca:

Cine sunt? Ce vreau cu adevarat in viata mea? Cum obtin asta? 

Sunt coach international acreditat, cu expertiza si experienta din diverse formari de coaching si NLP, peste 2.000 ore de coaching 1:1 pe parcursul a 7 ani de cand practic, cat si experiente de viata si business intr-un mediu international. 

Multi ani din viata mea m-am indoit de faptul ca as putea fi vreodata cu adevarat fericita si implinita. Multumita angajamentului meu pentru dezvoltarea proprie si a multor invatatori si mentori extraordinari am ajuns sa traiesc o viata cu sens, de care ma bucur in fiecare zi. In plus am ajutat foarte multi oameni sa creeze acea variana a lor care sa se bucure de viata si care sa avanseze intr-un mod extraordinar in toate ariile. 

Si tu meriti acelasi lucru! As fi onorata sa te ghidez in calatoria ta.

Afla mai multe despre modul in care poti face coaching cu mine…