Ce visam ?

Cu totii ne dorim sa avem o viata plina de sens.

Vrem ca ceea ce cladim zi de zi, prin munca, sa insemne ceva pentru familia noastra, pentru colegii de la servici si pentru societate. Sa aducem plus valoare si sa simtim acest lucru.

Suntem pregatiti sa influentam destine ?

LEADERSHIP – abilitatea de a te conduce pe tine in primul rand si apoi pe altii – este cea mai importanta calitate pe care o poti avea. In aceste vremuri de nesiguranta, crize de tot felul si schimbare, lumea are nevoie mai mult ca niciodata de lideri adevarati.

Dupa ce vom parcurge lungul drum, dar atat de frumos si provocator in acelasi timp, al dezvoltarii noastre, al constientizarii si invatarii despre leadershipul personal, interior, profund, vom putea sa trecem in etapa urmatoare : cum reusim sa ii influentam pe cei din jurul nostru ?

Cum le putem arata frumusetea ideii de perfectionare continua, de a da 110% in tot ceea ce faci si de a sti ca acesta este drumul care te va duce la succesul personal – indiferent cum si-l defineste fiecare.

Ce vei obtine in aceasta conferinta de exceptie

Iti oferim expertiza adunata de peste 20 de ani. Vei capata instrumente, strategii si secrete pentru a crea un impact imediat si care duce la schimbari mari atat pentru tine cat si pentru altii. Vei descoperi ce motiveaza oamenii si cum sa capeti puterea de influenta pentru a te ajuta atat pe tine cat si pe ceilalti.

Vei invata cum sa-ti mentii mai bine energia

Un bun lider poate sa mentina in mod predominant o stare interioara plina de resurse si inspiratie, o carisma prin care sa se conecteze cu oamenii.

Vei descoperi cum iti imbunatatesti inteligenta emotionala

Cand ne confruntam cu provocari, dezamagiri, stres, sau ne simtim profund raniti, cum raspundem? Un lider care nu are abilitatea de a-si gestiona emotiile nu este un bun lider. Este crucial sa poti face asta.

 Vei afla cum sa-ti gestionezi mai bine mindset-ul si psihologia ta

Un mind-set pozitiv, de crestere si mentinerea starii de bine sunt fundamentale pentru a fiunctiona optim.

Te vei cunoaste mai bine

Valorile si credintele tale determina deciziile pe care le iei. Deciziile tale ca lider sunt foarte importante.

Vei invata sa-ti imbunatatesti relatiile si colaborarile

Pana la urma, calitatea vietii noastre depinde de calitatea relatiilor noastre. Asta se bazeaza pe o comunicare foarte buna si pe incredere.

Vei fi pregatit sa influentezi si mai bine oamenii printr-un leadership de impact

Asadar, care este calea de urmat ?

Sa intelegem  cele sapte forme ale bogatiei – sintetizate de Robin Sharma, expert mondial de top in domeniul leadershipului.

Sa reflectam la faptul ca, in calitate de lideri, trebuie sa facem ceea ce trebuie pentru a castiga incredere si implicare pe termen lung, din partea celor cu care interactionam – asa cum explica Sir John Whitmore, parintele coachingului pentru performanta.

Sa actionam cu intelepciune, fiind constienti de vorbele lui John Maxwell, autorul a peste 70 de carti  :”Totul incepe si se sfarseste cu leadershipul!”

Parafrazandu-l pe filozoful Descartes, care a spus :”Cuget – deci exist!”, putem concluziona :

”Sunt lider – deci influentez!”

 

Intalneste antrenorii tai:

Irina este acreditata Master Coach – Executive Leadership Coach – la nivel international și profesează coaching cu multa pasiune de 12 ani, atat in Romania cat si in alte tari. A locuit în Danemarca mai bine de 20 de ani, unde și-a creat o cariera în business: ca senior executive intr-o companie daneza cat si ca antreprenor.

In 2010 a decis sa fondeze în Romania firma proprie de coaching: IRINA KUHLMANN Coaching

Irina este devotata sa ajute manageri, antreprenori, oameni de business si in general oameni ce vor inalta perfomanta sa creeze rezultate exceptionale – atat la nivel personal cat si profesional – si sa traiasca o viata implinita si cu mult succes in toate ariile sale.

Creeaza propriile programe de coaching individual și personalizat, folosind o abordare de tip holistic, adica pe langa lucrul cu obiectivele stabilite în program, antreneaza participantul și la nivel de: mindset, emotii, comportamente/obiceiuri și spiritual. Câteva certificari relevante:

  • Accredited Master Coach withIIC&M (International Authority for Professional Coaching & Mentoring)
  • Executive& Corporate Coach Diploma– Noble Manhattan UK   – Accredited & Endorsed by IIC&M ILM (Institute of Leadership & Management)
  • Certified John C Maxwell Speaker, Teacher and Coach – West Palm Beach, Florida
  • Certified Master practitioner NLP(NeuroLinguistic Programming) sub egida ITANLP
  • Certified NLP Mastering Business– Business NLP Academy UK, cu Michael Caroll

Gasesti mai multe detalii despre Irina pe: https://www.linkedin.com/in/irina-kuhlmann-574b4831/

Cristian a absolvit Facultatea de Medicina Generala din Craiova in 1991.
Timp de cinci ani a fost manager in companii farmaceutice multinationale.
Dar pasiunea si-a gasit-o in antreprenoriat.
Incepand cu 1992 a infiintat, impreuna cu parintii si cu fratele lui, afaceri diverse: patiserie unde au fost consiliati de specialisti americani, fabricare de utilaje pentru patiserii, clinica oftalmologica, distributie de lentile oftalmologice, fabricare de vitezografe pentru locomotive, fabricare de dispozitive EFIS pentru avioanele militare YAR-99-Soim, dezvoltarea de solutii IT mobile.

In ultimii zece ani, s-a focalizat pe dezvoltarea a doua business-uri:

De ce ?
Pentru ca pasiunea lui este sa interactioneze cu oamenii. Sa afle lucruri noi si sa impartaseasca istorii adevarate. Sa ii ajute pe cei din jur sa se dezvolte. Sa inspire.
Este Membru Fondator John Maxwell Team Romania si trainer certificat John Maxwell USA, coach certificat Academy of Executive Coaching UK, cu certificare in retorica si oratorie Casa Paleologu.

  •  CriniDent: impreuna cu sotia lui Cristiana.

De ce ?
Pentru ca reuseste sa imbine aspectele medicale cu cele legate de strategie si dezvoltare accelerata.
Este vorba despre o clinica stomatologica din Craiova, cu cincisprezece profesionisti, care acopera practic tot ce inseamna stomatologia moderna.

Gasesti mai multe detalii despre Cristian pe: https://www.linkedin.com/in/cristiannicolae66/

Detalii practice

Conferinta va avea loc la Grand Hotel Continental 5* – sala Grigorescu din Bucuresti, Calea Victoriei 56.

Vom da startul la 17:00 si timp de 4 ore vom explora lumea frumoasa a leadershipului autentic.

Locurile sunt limitate!


Search