Event details
Date: April 14, 2016
Location: Stejarii Country Club, Bucuresti

Una dintre cele mai mari provocari zilnice este gasirea echilibrului intre viata personala si cea profesionala, cel care iti aduce nenumarate beneficii, printre care: pace interioara, sanatate, frumusete, energie, eficienta, fericire, control.

Din dorinta de a impartasi cu voi tehnici si metode pentru imbunatatirea acestui echilibru, atat de important pentru o viata plina de armonie, voi sustine workshop-ul:

“Gaseste echilibrul intre performanta si placere”

in colaborare cu:

 

 

Si fiind vorba despre echilibru, armonie si placerere, acest workshop se va desfasura in unul dintre cele mai minunate locuri din Bucuresti si anume  STEJARII Country Club – SPA Shiseido si va avea loc luni 14 Aprilie ora 18:30

Ce vei obtine din acest workshop?

–       6 pasi pentru obtinerea echilibrului intre viata personala si cea profesionala

–       tehnici de success pe care sa le aplici in urmatoarele 7 zile

–       metode de relaxare

–       Q&A

Agenda eveniment:

18.30 -Welcome guest

19.00-20.30 – Workshop

20.30-21.00 – Sesiune de Networking

Participantele vor beneficia de un voucher cu acces la zona wet: Jacuzzi mare spre padure, sauna umeda, sauna uscata, hamam, zona cu oxygen pur pe pat de apa, ceai, apa cu portocale.

In cadrul evenimentului ne vom bucura de cafea, ceai, freshuri, sucuri cu acid si finger food.

Evenimentul propune un număr limitat de locuri. Va rugam să confirmați participarea dumneavoastră la adresa de mail alexandra.conac@advicity.ro

O FUZIUNE INTRE ATMOSFERA DE SPA, ARTA SI DESIGN

Shiseido, unul dintre cele mai cunoscute branduri de cosmetice din intreaga lume, si-a deschis primul Spa din Estul Europei, in Romania. Atmosfera te invita sa participi la o calatorie in lumea simturilor, unde  redescoperi armonia fizica, spirituala si emotionala.

Decorul este conceput in culori vii, cu arome linistitoare, lumini dinamice si sunete care iti stimuleaza imaginatia.

La baza filosofiei Shiseido sta o experienta de peste 140 de ani, dar si un cuvant foarte special, care poate fi tradus doar cu sufletul: Omotenashi. Acest cuvant simbolizeaza spiritul purei acceptari si dorinta de a ajuta prin devotament.

 

 


Search