Event details
Date: November 10, 2016
Location: Hotel Capital Plaza, Bucuresti

“Putine lucruri ar putea fi mai periculoase decat sa-ti lasi copiii sa cada in capcana de a se gandi ca ceea ce fac nu conteaza. Invata-i ca fiecare actiune a lor are o consecinta. Arata-le ca chiar si micile decizii si actiuni facute consistent au efecte, uneori chiar intr-un viitor indepartat.”

Ne dorim ce este cel mai bine pentru copiii nostri si facem ceea ce credem mai bine pentru ei. Dar stim oare întotdeauna cum să ne comportăm cu ei ca rezultatul să fie cel optim? Stim cum să ajutăm copiii nostri să-si dezvolte creativitatea, autenticitatea, INCREDEREA IN SINE – piatra de temelie a vietii care trebuie asezata cat mai devreme?

Te astept la un workshop inedit in care vei invata cum sa-ti ajuti copiii sa-si dezlantuie potentialul. Cum vei reusi asta?  Devenind coach-ul lor personal de succes.

Ca parinte poti fi deseori preocupat de ganduri ca:

 • Inteleg corect ce-mi spune copilul meu?
 • Este asta cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac în aceasta situatie cu copilul meu?
 • Cred ca “acel parinte” are o relatie mai buna cu copilul lui decat eu cu al meu…
 • Nu voi fi niciodata un parinte bun.

Cred ca indiferent cate abilitati si experienta avem, nimic nu ne pregateste in mod adecvat pentru rolul de parinte. Una dintre credintele mele de baza este ca orice lucru conteaza. Indiferent ce facem sau nu facem are un efect. Asadar modul in care relationam cu copiii nostri are o importanta majora.

De cand ma pasioneaza coaching-ul si il practic, mi-am dat seama cata aplicabilitate are asupra copiilor nostri. Din punctul meu de vedere este cel mai bun instrument. Pentru ca ce este coaching-ul?

“Coaching-ul te ajuta sa obtii performanta maxima prin asistenta personala si individuala a cuiva care te va determina, stimula si ghida sa cresti tot mereu”

 • Coach-ul tau se angajeaza cu impreuna cu tine intr-o alianta  bazata pe colaborare, pentru a stabili si clarifica scopul si obiectivele tale si pentru a dezvolta un plan de actiune pentru a obtine aceste obiective.
 • Impreuna stabiliti ce este cel mai important pentru tine in viata. Te va ajuta sa te responsabilizezi pentru viata ta, sa construiesti si sa actionezi conform planului tau de actiune in vederea realizarii prioritatilor.
 • Coaching-ul include de asemenea invatarea si chiar daca coach-ul nu te invata ce sa faci, el/ea va observa patternuri/tipare care stau in calea succesului tau si te va ajuta sa le inlocuiesti cu altele noi care sa-ti aduca succesul. Asta implica invatare prin tehnici de coaching variate cum ar fi: ascultarea activa, reflectarea, punerea intrebarilor si furnizarea de informatii.
 • Si ultimul lucru, dar si cel mai important, coach-ul te ajuta sa inveti cum sa te corectezi si sa te alimentezi singur cu resursele de care ai nevoie. Asta inseamna ca vei invata cum sa-ti corectezi comportamentul, sa-ti generezi singur/a intrebarile si sa-ti gasesti raspunsurile.

Oare nu asta dorim copilului nostru?

Imagineaza-ti ca ai putea plati cel mai bun coach din lume pentru copilul tau.
El priveste, asculta si simte cum copilul tau se dezvolta inflorind, descopera talente ascunse si abilitati si dezvolta un nivel inalt de incredere in sine de care va depinde totdeauna.
In acelasi timp observa efectul procesului de coaching. Este incantat de raportul minunat pe care il impartaseste cu copilul tau, de faptul ca invatarea nu a devenit numai placuta ci si mai usoara, mai rapida.
Stress? Relatia de coaching ajuta copilul tau sa foloseasca stresul in avantajul lui, aplicand responsabilitatea lui, tocmai descoperita, care il va ajuta sa faca pasi rapizi spre realizarea potentialului lui.

Cat de mult ai da ca sa angajezi o astfel de persoana?
Vestea buna este ca poti deveni acea persoana. Te voi ajuta in acest workshop cat si in programul ce ii urmeaza.

In acest workshop vei invata:

 • Cum functioneaza coaching-ul si cum il poti aplica in relatia cu copilul tau.
 • Cum poti comunica in cel mai bun mod cu copilul tau: modul in care pui intrebarile si asculti.
 • Cum poti obtine increderea, element fundamental in relatia cu copilul tau.
 • Cum poti ajuta copilul tau sa-si construiasca increderea de sine sub toate aspectele sale.

Vei descoperi că “magia” coaching-ului constă printre altele în:

 • Creearea unui climat favorabil dialogului
 • Folosirea oportunităților “normale” ce apar în fiecare zi
 • A te ajuta să gândesti mai mult la ce vrei să spui înainte de a face acest lucru
 • A folosi întrebări în loc de opinii
 • A te asigura că trecerea la acțiune se face de comun acord

Workshop-ul se adreseaza tuturor parintilor, bunicilor, educatorilor si in general persoanelor care doresc sa adauge valoare copiilor si adolescentilor.

Costul workshopului este 77 Ron/persoana si 139/cuplu.

IMPORTANT!!!
Pentru cei ce se vor inscrie pana la data de 17 octombrie costul este de 57 Ron/persoana si 99 Ron/cuplu.

Numarul de locuri la acest workshop inedit este limitat, de aceea te incurajez sa te inscrii chiar acum pe: http://www.irinakuhlmann.com/contact/

sau sa ne suni la telefon +40 733266475.

Te asteptam cu drag luni 10 noiembrie, intre orele 18:30 – 21:45 la Hotel CAPITAL PLAZA,Blvd. Iancu de Hunedoara 54, Bucuresti.

Cu bine,

Irina


Search