Event details
Date: March 30, 2017
Location: Hotel Komwell
Address: Brasov

ESECUL, un pas inainte! sau ESECUL, un pas inainte?

Din punctul meu de vedere esecul te face sa cresti, sa progresezi. De ce? Pentru ca este cel mai bun feedback din care poti invata. Iar progresul inseamna fericire.

Pe 30 martie 2017 voi participa la conferința motivațională M.A.M.A (Mothers Are Mere Astonishing). La acest eveniment de exceptie, ce va avea loc la Hotel Kronwell – Brasov, se va discuta despre experiente si puncte de vedere interesante, utile, pragmatice și reflexive. Vom aborda ESECUL cu interpretarile lui. Vom privi asupra cauzelor cat si modul in care trecem prin el si il depasim.

Scopul conferintei este motivarea mamelor in a urma cu pasiune propria menire, prin exemple de femei si mame care inspira prin realizarile si forta lor. mai este si un scop subsidiar si anume strangerea de fonduri pentru proiectul Incubator de talente – educatie nonformala pentru tineri talentati din familii defavorizate.

Sunt bucuroasa sa ma alatur urmatoarelor persoane ce vor participa ca speakeri:Daniela Palade Teodorescu – Redactor șef revista Avantaje; Iuliana Tudor – imaginea simbol a postului naţional de televiziune; Andreea Marin – reporter, moderator și producător de emisiuni de radio și televiziune; Carmen Ivanov – trainer de dicţie și realizator programe la Radio Gold FM; Roxana Gabor Iliescu – jurnalist, family mediator, practician The Journey, formator, family and relationship coach; Iulia Badea Guiretee – Coordonator al biroului de presa al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Jurnalist; Otilia Mantelers – Instructor Parenting by Connection, speaker online


Search