Event details
Date: March 30, 2017

Esecul – un pas inainte! sau Eșecul – un pas înainte?

Din punctul meu de vedere esecul te face sa cresti, sa progresezi. Progresul inseamna fericire…

Pe data de 30 martie 2017 la Hotel Kronwell – Brasov, voi participa la conferința motivațională M.A.M.A (Mothers Are Mere Astonishing).

In acest cadru se va discuta despre experienţe și puncte de vedere interesante, utile, pragmatice și reflexive, despre ce este eșecul, care sunt cauzele lui, cât de ușor/dificil îl depășim și mai ales cum.

Scopul conferinței este motivarea mamelor ȋn a urma cu pasiune propria menire, prin exemple de femei și mame care inspiră, prin realizările și forța lor.
Scopul subsidiar este strȃngerea de fonduri pentru proiectul Incubator de talente – educaţie nonformală pentru tineri talentaţi din familii defavorizate.

Sunt bucuroasa sa ma alatur urmatoarelor persoane ce vor participa ca speakeri:

Daniela Palade Teodorescu – Redactor șef revista Avantaje; Iuliana Tudor – imaginea simbol a postului naţional de televiziune; Andreea Marin – reporter, moderator și producător de emisiuni de radio și televiziune; Carmen Ivanov – trainer de dicţie și realizator programe la Radio Gold FM; Roxana Gabor Iliescu – jurnalist, family mediator, practician The Journey, formator, family and relationship coach; Iulia Badea Guiretee – Coordonator al biroului de presa al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Jurnalist; Otilia Mantelers – Instructor Parenting by Connection, speaker online


Search