Event details
Date: October 3, 2017
Location: Hotel Marshal Garden, Bucuresti

UN SEMINAR CADOU

Pentru cei ce incearca sa exceleze intr-o lume in care volumul de munca, stres si negativitate este in continua crestere.

Studiile arata ca oamenii fericiti:

  • Sunt cu 23% mai putin stresati
  • Sunt cu 39% mai sanatosi
  • Sunt cu 31% mai productivi
  • Au interactiuni sociale cu 34% mai pozitive

Cu totii am crezut si credem de nenumarate ori ca vom fi mai fericiti cand vom fi promovati, vom avea o relatie de iubire, vom slabi Xkg, vom reusi intr-un anumit context de viata, etc.…cu alte cuvinte cand vom avea succes vom fi fericiti.

Dar descoperiri recente in domeniul psihologiei positive ne arata ca aceasta formula este inversa: fericirea ne alimenteaza succesul si nu invers

Cand suntem pozitivi/avem o stare de bine creierele noastre devin mai angajate, mai creative, mai motivate, mai active. Suntem mai rezistenti si mai productivi. Aceasta descoprire a fost in mod repetat sprijinita de cercetari facute in psihologie si neurostiinta, studiul managementului si concluzii ale diferitelor organizatii din lume.

Nu neg faptul ca ori de cate ori obtinem lucruri dorite simtim fericirea. Insa este o fericire dependenta de ceva din exteriorul nostru si imediat ce acel ceva a devenit obisnuit sau a disparut a plecat si starea noastra de fericire. Uneori ramanem mai nefericiti decat eram inainte de a o gasi.

CE ESTE FERICIREA?

Este o stare de bine, de claritate, de pace interioara…o stare de resurse.

Cum ar fi sa o simtim chiar si fara sa depindem de ceva mai greu de obtinut? Avem atatea lucruri de care ne putem ajuta si care nu ne costa absolut nimic: nici bani si nici timp si nici ca alte persoane sa ne faca pe plac sau noi sa le facem lor pe plac…

Nu vreau sa ma intelegeti gresit…si eu cred ca poti fi mai fericit cand esti impreuna cu cineva drag si/sau lucruri minunate ti se intampla.

Dar sunt in acelasi timp adepta faptului ca te poti simti bine si fara sa le ai… Mai mult de atat, aceasta stare de bine te ajuta sa obtii mai repede ceea ce doresti. Cand te simti bine te umpli de resurse…

La urma urmei vrem lucruri/situatii pentru a ne simti intr-un anumit mod cand le avem. Dar putem simti acel ceva si fara a le avea …Ce putem face pentru asta?

Avem nevoie sa lucram cu interiorul nostru…cu lumea noastra interioara.

Din dorinta profunda de libertate si independenta, explorez de multa vreme ideea de a ma simti bine chiar daca anumite conditii exterioare nu sunt cum mi-as dori sa fie. De starea de bine – si doar de asta –  a contat recapatarea sanatatii mele la un moment de mare rascruce in viata mea…

In plus, in ultimii aproape 7 ani de zile ajut oamenii cu care lucrez sa-si recapete echilibrul si starea de bine, care sunt cruciale pentru o viata plina de sens, satisfactie si realizari pe toate planurile.

UN VIS CE S-A TRANSFORMAT IN REALITATE

De peste un an de zile am cochetat cu ideea unui concept nou in care sa aducem impreuna Life Coaching-ul cu YOGA – un sprijin fantastic pe calea spre o viata plina de satisfactii si succes. Am incercat sa atrag in acest concept un expert Yoga.

Dupa cateva refuzuri a aparut Rezan, un om minunat care pe langa faptul ca este expert Yoga este si expert Holistic Health Therapist. Am realizat imediat ca el era cel mai potrivit colaborator pentru ceea ce-mi doream.

Asadar, impreuna cu Rezan, am pus bazele unui concept extraordinar, cu care va puteti intalni – in premiera pentru Romania – in cadrul unui seminar de exceptie…

marti 3 octombrie orele 19:00 – 21:00 la Hotel Marshal Garden, Calea Dorobanti 50 B, Bucuresti 

Cred ca fiecare dintre noi percepem aceste vremuri in care viata se intampla uluitor de repede. Fiecare zi este o provocare pentru puterea noastra de a ne concentra asupra lucrurilor cu adevarat importante.

Fara sa realizam, am pierdut conexiunea cu cel mai de incredere ghid personal catre fericire si bunastare – intuitia si claritatea necesare pentru a ne atinge potentialul, la job si in plan personal.

Oamenii se simt din ce in ce mai obositi si frustrati, fara chef…companiile se plang de lipsa de talente, angajatii de lipsa satisfactiei profesionale… insa adevarata problema este ca nu stim sau am uitat CUM SA NE CULTIVAM STAREA DE BINE.

DESPRE CONCEPT

Conceptul  – o combinatie de Life Coaching & Strategii de Succes, armonizate cu tehnici de Yoga & Mindfulness – te ajuta sa te conectezi cat mai mult la potentialul tau

Cea mai buna parte a acestui concept este faptul ca el te ajuta in toate ariile de viata – atat in business cat si privat – pentru a depasi obstacole, inversa obiceiurile proaste, deveni mai eficient si productiv, folosi cele mai multe din oportunitatile ce apar. Te ajuta sa atingi cele mai ambitioase obiective in viata si la munca.

Iata ce nu va face acest concept: nu iti va arata cum sa-ti elimini complet provocarile folosind gandirea pozitiva sau si mai rau, sa pretinzi ca provocarile tale nu exista.

Nu avem de gand sa va spunem ca totul intotdeauna este roz.

In ultimii ani mi-am dat seama ca acest perspectiva este o amagire. Viata nu este o linie dreapta…Ea are suisuri, uneori coborasuri alteori e ca si cum stai pe loc. Este valabil in business, la bursa de valori, in viata de zi cu zi. Important este sa stim sa ne gestionam dezamagirile care apar. Nu cred ca exista cineva pe pamant care a ajuns la succes fara sa fie devastat de cateva ori. Diferenta este ca oamenii de success se ridica imediat si merg inainte fara sa vorbeasca prea mult despre cat de devastat este, cat de dezamagit, ce ghinion, etc…

Acest concept te incurajeaza sa fii realist asupra prezentului in timp ce iti maximizezi potentialul pentru viitor.

DE CE COACHING SI STRATEGII DE SUCCES?

Coaching-ul e un joc cu o miza foarte mare – fericirea. Coachingul are drept scop sa te ajute sa-ti descoperi potentialul/capacitatea si resursele si sa le folosesti pentru a obtine o viata cu sens, plina de satisfactii, echilibru si succes, atat in plan profesional cat si in plan personal si de sine.

Pornind de la o constientizare profunda – cine esti, ce vrei cu adevarat intr-o arie de viata/in viata ta, ce te blocheaza si ce te ajuta sa ajungi din punctul in care esti in punctul dorit, prin coaching esti ghidat spre o viata plina de satisfactie si sens, facand posibil sa obtii asta.

In plus, prin coaching si strategii de succes iti insusesti abilitatile unui leader adevarat, conducand in mod optim – in primul rand pe tine si apoi pe ceilalti.

DE CE YOGA SI MEDITATIE?

Yoga si meditiatia in viata privata si la locul de munca creaza mediul potrivit in care omul sa se dezvolte ca fiinta umana si profesional. Scopul este acela de a permite oamenilor sa aiba o gandire clara si sa fie eficienti prin integrarea meditatiei si a yoga in viata privata si in mediul lor de lucru. Invatand cum sa meditezi te ajuta sa iti realizezi intregul potential pentru o viata cu mai mult sens in activitatea pe care o ai, lucrand la cel mai inalt nivel.

CE VEI OBTINE DIN ACEST SEMINAR?

Nivel aprofundat de constientizare
Tehnici de succes prin care sa-ti accesezi cu usurinta starea de bine la munca si in viata privata
Vei afla cum poti deveni leaderul la care aspiri sa fii

Vei descoperi cum poti obtine:
Claritate si focus, vitalitate si capacitate de concentrare marite
Mai multa incredere de sine
Recapatarea echilibrului fizic-mental-emotional
Regenerarea creierului

In concluzie, vei descoperi cum sa fii mai ECHILIBRAT si mai FERICIT.

In plus am pregatit pentru tine cateva surprize, care cu siguranta o sa-ti placa.

Te invitam sa te inscrii pe:
coaching@irinakuhlmann.com  sau   rezan@bodhiyoga.ro
telefon: 0733266475 sau 0722664806

Important!
Locurile sunt limitate!!!!

Va asteptam cu drag,
Irina si Rezan


Search